Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 22410 51498

Παρασκευή, Μάιος 17, 2024
Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 17:49

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21 Μαρτίου 2017)

Γράφτηκε από την  Γαλουζή Γαλατιανή

Σήμερα επισκέφθηκε το σχολείο μας, στο πλαίσιο των σχολικών εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα ποίησης, η καθηγήτρια φιλόλογος και διδάκτωρ λογοτεχνίας κ. Στέλλα Βουτσά. Στα τμήματα της Ε΄ και της Στ΄ τάξης παρουσίασε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Μιλώντας για την ποίηση: Τρεις κορυφαίοι νεοέλληνες ποιητές - Καβάφης, Σεφέρης και Ελύτης». Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα που έφερε τα παιδιά σε μια ουσιαστική επαφή με την ποίηση, αλλά και ειδικότερα με τους τρεις αυτούς σπουδαίους ποιητές μας. Στο τέλος, όλα τα παιδιά μαζί τραγούδησαν το τραγούδι "Τζιτζίκια" και έτσι η εκδήλωση έκλεισε ευχάριστα... Ευχαριστούμε την κ. Βουτσά για την τιμή που μας έκανε, αλλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στις εκπαιδευτικούς για τη συμπεριφορά και την καλλιέργεια που επέδειξαν τα παιδιά καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης...!

Ενυδρείο Ρόδου

logo aquarium

Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

mouseio-neoellinikis-texnis

Μείνετε σε επαφή μαζί μας

2ο Δημοτικό Σχολείο Αφάντου
Πλατεία Αφάντου, ΤΚ. 85 103, Αφάντου, Ρόδος
Τηλ.: 22410 51498

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo

Scroll to top