Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 22410 51498

Παρασκευή, Μάιος 03, 2024
Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017 18:12

Η Δίοδος στο σχολείο μας...

Γράφτηκε από την  Γαλουζή Γαλατιανή

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 και την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 η κ. Σωτηρία Κρητικού από το Κέντρο Πρόληψης Δίοδος επισκέφθηκε αντίστοιχα τα τμήματα Β2 και Β1 του σχολείου μας για ένα διδακτικό διώρο στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Με γεύση συναισθήματος».

Το κέντρο αυτό, τα τελευταία 15 χρόνια, δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στο χώρο της εκπαίδευσης και είναι πολύτιμος αρωγός των εκπαιδευτικών κυρίως στη μεταλαμπάδευση βιωματικών εκπαιδευτικών πρακτικών, οι οποίες μειώνονται μέσα στην καθημερινή εκπαιδευτική ρουτίνα. Είναι λογικό ότι μέσα από μία ευχάριστη βιωματική εκπαιδευτική διαδικασία σήμερα θα χτιστεί μία καλύτερη κοινωνία αύριο.

 

Τα παιδιά πέρασαν καταπληκτικά και συγχρόνως έμαθαν να συνειδητοποιούν τι νιώθουν, γιατί το νιώθουν όχι μόνο τα ίδια, αλλά και ο άλλος. Κάτι πολύ σημαντικό για το υγιές χτίσιμο των ανθρώπινων σχέσεων.

Ενυδρείο Ρόδου

logo aquarium

Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

mouseio-neoellinikis-texnis

Μείνετε σε επαφή μαζί μας

2ο Δημοτικό Σχολείο Αφάντου
Πλατεία Αφάντου, ΤΚ. 85 103, Αφάντου, Ρόδος
Τηλ.: 22410 51498

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo

Scroll to top