Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 22410 51498

Παρασκευή, Μάιος 03, 2024
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 05:59

Διατρεφόμαστε υγιεινά, ζούμε καλά!

Γράφτηκε από την  Γαλουζή Γαλατιανή

Στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος με θέμα «Μεσογειακή Διατροφή» που υλοποιεί η Δ' τάξη, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2017 επισκέφθηκε το σχολείο μας η διατροφολόγος – διαιτολόγος κα. Τσαμπίκα Κοντόγιαννου. 

Μέσα από μια σύντομη και εποικοδομητική παρουσίαση τα παιδιά έλαβαν αρκετές πληροφορίες, αλλά και συμβουλές αναφορικά με ένα υγιεινό τρόπο διατροφής. Έπαιξαν διασκεδαστικά παιχνίδια αναζήτησης των θρεπτικών στοιχείων που μας προσφέρουν οι τροφές και είδαν πώς συνδέονται οι διατροφικές μας επιλογές με την επίδοσή μας στο σχολείο. Επιπλέον, έμαθαν τι πρέπει να περιλαμβάνει το καθημερινό μας κολατσιό, αλλά και το μεσημεριανό μας γεύμα.

Την επόμενη μέρα τα παιδιά έπρεπε να παρουσιάσουν ό,τι τους άρεσε ή τους έκανε εντύπωση από την παρουσίαση της κα. Κοντόγιαννου, είτε μέσω ατομικών είτε μέσω ομαδικών εργασιών. Μερικές από αυτές που ξεχώρισαν τις παραθέτουμε. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και φυσικά ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» στην κα. Κοντόγιαννου. Το πρόγραμμα συνεχίζεται...

Πολυμέσα

Ενυδρείο Ρόδου

logo aquarium

Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

mouseio-neoellinikis-texnis

Μείνετε σε επαφή μαζί μας

2ο Δημοτικό Σχολείο Αφάντου
Πλατεία Αφάντου, ΤΚ. 85 103, Αφάντου, Ρόδος
Τηλ.: 22410 51498

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo

Scroll to top