Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 22410 51498

Τετάρτη, Μάιος 15, 2024
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 20:07

Η Ε΄ τάξη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Γράφτηκε από την  Γαλουζή Γαλατιανή

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Αυτή την ημέρα, λοιπόν, επέλεξε η Ε' τάξη του σχολείου μας για να καλέσει την κα. Μαρία Παπαοικονόμου (γιαγιά της κα. Άννας Πολυζώη), προκειμένου να τους δείξει πώς έφτιαχναν στη "δική της εποχή" τις κούκλες τους. Πολλά παιδιά, όπως η Αμάντια, η Ελβίρα και η Αντωνία Διάκου εμπνεύστηκαν απ' όσα έμαθαν και έφτιαξαν με τον ίδιο τρόπο τις δικές τους κούκλες. Επιπλέον, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν αρχαγγελίτικα παραμύθια, να μάθουν σημαντικές λεπτομέρειες για την καθημερινή ζωή των ανθρώπων, να λύσουν πολλές απορίες τους. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να φιλοξενηθεί στο σχολείο μας η κα. Μαρία.

 

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο...

 

Στο τέλος της επίσκεψής της τα παιδιά της τάξης τής έδωσαν ένα αναμνηστικό δίπλωμα!

Ενυδρείο Ρόδου

logo aquarium

Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

mouseio-neoellinikis-texnis

Μείνετε σε επαφή μαζί μας

2ο Δημοτικό Σχολείο Αφάντου
Πλατεία Αφάντου, ΤΚ. 85 103, Αφάντου, Ρόδος
Τηλ.: 22410 51498

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo

Scroll to top