Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 22410 51498

Τετάρτη, Μάιος 01, 2024
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 17:45

Επίσκεψη της Γ΄ τάξης στη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου και στο εργοστάσιο "Απλώς"

Γράφτηκε από την  Γαλουζή Γαλατιανή

 

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 η Γ΄ τάξη του σχολείου μας, με τις δασκάλες τους Ελευθερία Παπακυριακού και Γαλατιανή Γαλουζή, στα πλαίσια των μαθημάτων της Μελέτης Περιβάλλοντος, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου και στο εργοστάσιο παραγωγής γάλακτος και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων «Απλώς».

Στον πρώτο μας προορισμό, τα παιδιά αρχικά ενημερώθηκαν για τη μέλισσα, την αξία της, το μέλι και τα προϊόντα του. Κατόπιν, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της Μέλισσας και τέλος έφτιαξαν τα δικά τους κεράκια.

Στον δεύτερό μας προορισμό, τα παιδιά παρακολούθησαν όλη τη διαδικασία τυποποίησης του γάλακτος, την παραλαβή, τον έλεγχο, την παστερίωση και τη τοποθέτησή του στις συσκευασίες. 

Μία άκρως ευχάριστη και εποικοδομητική εκπαιδευτική εκδρομή!

Πολυμέσα

Ενυδρείο Ρόδου

logo aquarium

Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

mouseio-neoellinikis-texnis

Μείνετε σε επαφή μαζί μας

2ο Δημοτικό Σχολείο Αφάντου
Πλατεία Αφάντου, ΤΚ. 85 103, Αφάντου, Ρόδος
Τηλ.: 22410 51498

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo

Scroll to top