Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 22410 51498

Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 00:21

Γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Γράφτηκε από την  Γαλουζή Γαλατιανή

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 η Ε΄ τάξη του σχολείου μας με τη δασκάλα τους Άννα Πολυζώη παρουσίασε μία εξαιρετική μεθοδική γιορτή για την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίας, η οποία συνδύασε απαγγελίες, αφήγηση, χορό, τραγούδι, θεατρικά δρώμενα, ψηφιακή παρουσίαση … προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στο παρευρισκόμενο κοινό, γονείς, μαθητές και δασκάλους με την αναφορά σε ήρωες και γεγονότα της επανάστασης του ’21. Η επιμέλεια των τραγουδιών πραγματοποιήθηκε από την εκπαιδευτικό Μαριέττα – Γεωργία Χατζηχριστοδούλου, ενώ η ηχοληψία ήταν ευθύνη του γυμναστή μας Σάββα Νικολή.

Παιδιά μου, άντε και του χρόνου!!! Ήσασταν πραγματικά καταπληκτικοί και μας γεμίσατε όλους με περηφάνεια και ελπίδες για το μέλλον!

Ενυδρείο Ρόδου

logo aquarium

Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

mouseio-neoellinikis-texnis

Μείνετε σε επαφή μαζί μας

2ο Δημοτικό Σχολείο Αφάντου
Πλατεία Αφάντου, ΤΚ. 85 103, Αφάντου, Ρόδος
Τηλ.: 22410 51498

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo

Scroll to top