Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 22410 51498

Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 08:22

Η Ε΄ τάξη του σχολείου μας έφτιαξε ένα υπέροχο ψηφιακό παραμύθι για το bullying...

Γράφτηκε από την  Γαλουζή Γαλατιανή

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων του 2ου ΠΕΚΕΣ Ν. Αιγαίου Δρ. Κωνσταντίνα Καλαούζη οργάνωσε τη δράση «Παραμύθι – Παραμυθία: Το Παραμύθι στην Εκπαιδευτική Πράξη» για το σχολικό έτος: 2018 - 2019 στην οποία συμμετέχουν περίπου 15 δημοτικά σχολεία, μέσα σε αυτά και το δικό μας, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αφάντου. Αποτέλεσμα της δράσης, πέρα από τις επιμορφώσεις και τη βράβευση που έγινε κατά τη διάρκειά της, είναι η δημιουργία ενός παραμυθιού από τα παιδιά. Έτσι, παρακάτω, σας παραθέτουμε τη δική μας συμμετοχή σε αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία της κα. Καλαουζή.

Συγγραφείς είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε' τάξης με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Άννα Πολυζώη, η οποία επιμελήθηκε και την ψηφιοποίησή του.

                                                                                   Απολαύστε το!!!

Πολυμέσα

Book titled 'Askesaένα παραμύθι για το  bullying'Read this book made on StoryJumper

Ενυδρείο Ρόδου

logo aquarium

Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

mouseio-neoellinikis-texnis

Μείνετε σε επαφή μαζί μας

2ο Δημοτικό Σχολείο Αφάντου
Πλατεία Αφάντου, ΤΚ. 85 103, Αφάντου, Ρόδος
Τηλ.: 22410 51498

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo

Scroll to top