Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 22410 51498

Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 20:20

Η γιορτή του Πολυτεχνείου από την Ε΄ τάξη του σχολείου μας!

Γράφτηκε από την  Γαλουζή Γαλατιανή

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 τα παιδιά της Ε΄ τάξης του σχολείου μας, με την πολύτιμη αρωγή και άριστη συνεργασία των εκπαιδευτικών τους, του κυρίου Καραμουσλή Σωτήρη και του κυρίου Οικονόμου Ιωάννη, παρουσίασαν στους συμμαθητές τους, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας μία άψογα οργανωμένη γιορτούλα για την ιστορική επέτειο του Πολυτεχνείου. Μέσα από κείμενα, ποιήματα, τραγούδια (στην εκμάθηση των οποίων βοήθησε και η μουσικός μας, Φωτεινή Μούγκρου) εξιστόρησαν τα γεγονότα εκείνης της περιόδου και τόνισαν τη διαχρονική αξία της δημοκρατίας. Η παρουσίαση στο τέλος με τη βοήθεια της τεχνολογίας μάς ταξίδεψε στο παρελθόν, ζωντάνεψε μνήμες στους παλαιότερους και έγινε μάθημα ιστορίας για τους νεότερους. Μελωδίες και χειροκροτήματα γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους εκπαιδευτικούς τους! 

 

Παρακάτω επισυνάπτεται και το πρόγραμμα της γιορτής.

 

Ενυδρείο Ρόδου

logo aquarium

Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

mouseio-neoellinikis-texnis

Μείνετε σε επαφή μαζί μας

2ο Δημοτικό Σχολείο Αφάντου
Πλατεία Αφάντου, ΤΚ. 85 103, Αφάντου, Ρόδος
Τηλ.: 22410 51498

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo

Scroll to top