Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 22410 51498

Παρασκευή, Μάιος 10, 2024
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 22:09

Η Τροχαία στο σχολείο μας

Γράφτηκε από την  Γαλουζή Γαλατιανή

Οι εκπαιδευτικοί της Α΄ τάξης του σχολείου μας, η Πονίρη Μαρία και η Γιαντσίδη Δήμητρα, στα πλαίσια της θεματικής ενότητας της Α΄ τάξης για την Κυκλοφοριακή Αγωγή στα Εργαστήρια Καλλιέργειας Δεξιοτήτων, προσκάλεσαν την Τροχαία Ρόδου να έρθει στο σχολείο μας.

Πράγματι, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, τρεις αστυνομικοί της Α΄ Δ.Α. Δωδεκανήσου και του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου επισκέφθηκαν το σχολείο μας και έκαναν μία καταπληκτική και άκρως ενδιαφέρουσα δίωρη παρουσίαση στα πρωτάκια μας μιλώντας τους για τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ό,τι άλλο χρειάζεται να γνωρίζουν για την οδική ασφάλεια σύμφωνα με την ηλικία τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ και θα σας καλέσουμε ξανά και για τις μεγαλύτερές μας τάξεις!

Ενυδρείο Ρόδου

logo aquarium

Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

mouseio-neoellinikis-texnis

Μείνετε σε επαφή μαζί μας

2ο Δημοτικό Σχολείο Αφάντου
Πλατεία Αφάντου, ΤΚ. 85 103, Αφάντου, Ρόδος
Τηλ.: 22410 51498

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo

Scroll to top