Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 22410 51498

Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010 21:27

Περιβαλλοντικής αγωγής

Γράφτηκε από τον  Δντης Βασίλειος Σακκάς

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΘΕΜΑ: Ανακύκλωση υλικών (μπαταρίας)

'Ολες οι τάξεις του σχολείου μετά τη συμμετοχή μας σε Πρόγραμμα της ΑΦΗΣ φρόντισαν να γεμίσουν τους κάδους ΑΦΗΣ με μπαταρίες.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009

ΘΕΜΑ: Το δάσος ένας ανεκτίμητος θησαυρός του ΚΠΕ Πεταλούδων

Τάξεις Α΄Β΄Γ΄. Οι μικροί μαθητές επισκέφθηκαν τις Πεταλούδες , όπου και παρακολούθησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το δάσος. Στο σχολείο ζωγράφισαν εικόνες για το δάσος, οι οποίες παρεδόθησαν στο Κ.Π.Ε. Πεταλούδων. Το Κ.Π.Ε. Πεταλούδων απέστειλε στους μαθητές έπαινο συμμετοχής.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009

ΘΕΜΑ: Αναδάσωση-Δεντροφυτεύσεις της Νομαρχίας Δωδ/σου

Ολες οι τάξεις του σχολείου παρέλαβαν από τους υπευθυνους του Προγράμματος της Nομαρχίας σπόρους πεύκου ,χώμα, μικρά κυπελάκια και μαζί με τους δασκάλους των φύτεψαν τους σπόρους στα μικρά κυπελάκια . Οι μαθητές φρόντιζαν αυτά μέχρι να μεγαλώσουν. Στη συνέχεια οι μαθητές αφού μερικά φυτεύτηκαν στο σχολείο μας , πήραν τα υπολοιπα για τα σπίτια τους να τα φροντίζουν ώστε να μεγαλώσουν αρκετά και να φυτευτούν σε Δημοτικούς χώρους  κοντά σε δρόμους του χωριού .

 

 

Ενυδρείο Ρόδου

logo aquarium

Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

mouseio-neoellinikis-texnis

Μείνετε σε επαφή μαζί μας

2ο Δημοτικό Σχολείο Αφάντου
Πλατεία Αφάντου, ΤΚ. 85 103, Αφάντου, Ρόδος
Τηλ.: 22410 51498

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo

Scroll to top